آیا می دانید غذاهایی که در فر طبخ می شوند مزایایی دارند؟ این روش پخت، همه مواد غذایی را در داخل غذا نگه می دارد و غذا طعم یکنواختی خواهد داشت. خوب است بدانید که نکته بسیار شگفت آور در مورد این دستور پخت غذای خوشمزه با قارچ این است که شامل ادویه جات و مواد دیگری است که به قارچ طعم برجسته و خاصی می دهد. در ادامه دستور پخت قارچ شکم پر را به شما یاد می دهیم.

پیشنهاد کیان به شما این است که اگر عاشق آشپزی هم نیسیتید حداقل یکبار هم که شده این غذای خوشمزه را امتحان کنید، حتما دیگران را عاشق دستپخت خود می کنید.

مواد لازم جهت پخت قارچ شکم پر

  •     1 قاشق سوپ خوری نمک ( 25 گرم )
  •     15 عدد قارچ ( 115 گرم )
  •     2 فنجان نان خرد شده ( 200 گرم )
  •     2 فنجان پنیر رنده شده
  •     1 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده ( 25 گرم )
  •     2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( 60 میلی لیتر )
  •     4 حبه سیر خردشده ( 35 گرم )

طرز تهیه قارچ شکم پر

  1. در ابتدای امر به یک کاسه برای مخلوط کردن مواد نیاز دارید. پنیر رنده شده، سیر، جعفری ، نان خرد شده و روغن را در کاسه موردنظر ریخته  و خوب مخلوط کنید.
  2. در قدم بعدی باید به دقت ساقه قارچ را بکنید و مواد مخلوط شده را داخل قارچ بریزید.
  3. سپس قارچ ها پر شده را  روی سینی در برابر حرارت فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
  4. در پایان بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق بماند. حالا غذای خوشمزه ای که با قارچ درست کرده اید را سرو کنید و لذت ببرید.

طرحواره پیدا نشد.
4.9/5 - (9 امتیاز)