کوکو یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهاست که طرفداران خاص خودشو داره. کوکوها به دو نوع کلی کوکوهای با گوشت و بدون گوشت تقسیم می شوند. و اما کوکوهای بدون گوشت که از مهمترین آنها باید به کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی اشاره کنیم. مدل بدون گوشت طرفداران زیادی داره چون از هیچ نوع گوشتی در آنها استفاده نمیشه. امروز در آشپزخانه کیان قصد داریم روش پخت کوکوی قارچ و بهتون یاد بدیم تا درست کنید و ازش لذت ببرید.

حتما شما نیز تا به حال از خواص قارچ زیاد شنیدید. این نوع کوکو (کوکو قارچ) برای افرادی که به دنبال رژیم کم کالری می گردند، توصیه می شود. از پروتئین و ویتامین های قارچ که دیگه براتون نگم! در ضمن تا یادم نشده اینو بگم که درست کردن کوکو قارچ اصلا زمان زیادی نمی بره. پس ادامه این نوشتار و پی بگیرید تا به دستور پخت یک غذای خوشمزه و ساده به نام کوکوی قارچ بپردازیم.

مواد لازم برای تهیه کوکو قارچ

  • سیب زمینی 3 عدد
  • قارچ خرد شده 200 گرم
  • سیر له شده 2 حبه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آرد سفید 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کوکو قارچ

۱- قبل از هر کاری اول، سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس آن ها را رنده نمایید.

۲- تمام مواد از جمله جعفری، قارچ، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد کنید.

۳- حالا موقع اینه که سیر و قارچ را در کمی روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

۴- خب اگه سه مرحله بالا و انجام دادید، الان باید سیب زمینی رنده شده، جعفری، فلفل دلمه ای، پیاز و سیر و قارچ تفت داده شده را در ظرفی بریزید و نمک، فلفل، آرد سفید و تخم مرغ ها را به آن ها اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

۵- حالا داخل تابه کمی روغن بریزید تا داغ شود و موادی که در مرحله 4 با هم مخلوط کردید و داخل تابه بریزید و با پشت قاشق صافش کنید و در تابه را ببندید و بزارید با حرارت بپزد. زمانی که یک طرف کوکو قارچ پخت، برگردونید تا اون طرف دیگر هم بپزد.

به همین راحتی به همین خوشمزگی کوکو قارچ شما آماده شد و در کنار عزیزان تون میل بفرمایید. راستی تا یادم نشده بگم که، این کوکو ساده و خوشمزه و با گوجه، زیتون و سبزی تزیین کنید و به عنوان نهار، شام و حتی پیش غذا سرو کنید.

نکات مهم طرز تهیه کوکو قارچ

  • تمام مواد را حتما ریز ریز خرد کنید.
  • برای سرخ شدن کوکو قارچ حتما روغن داغ باشد و سپس مواد را داخل تابه بریزید.
  • تخم مرغ ها را با حساسیت خاصی به قارچ اضافه کنید. چون سایز تخم مرغ ها در ایران با یکدیگر کاملا متفاوت ایت و یکی بزرگ و یکی خیلی کوچک است. مثلا در ابتدای امر از 3 تخم مرغی که لازم داریم اگه اضافه کردید و متوجه شدید به تخم مرغ بیشتری نیاز داره، خب یکی دیگه هم اضافه کنید.
  • خیلی خوب می شود اگر قارچ را به همراه کمی آبلیمو تفت دهید تا سیاه نشود.
  • می توانید پیاز را به صورت رنده شده نیز استفاده کنید. اما حتما آب آن را کامل بگیرید بعد به مواد اضافه کنید.
  • اگر مواد و درست کردید و یهو براتون مهمان آمد، برای زیادتر شدن کوکو می توانید یک عدد قارچ و رنده کنید و به آن اضافه کنید.
  • در صورت دلخواه می توانید از پودر سیر به جای سیر تازه استفاده کنید.