پاستا مرغ و اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی است که طرفداران زیادی دارد. لازم به ذکر است که این غذای ایتالیایی دستور پختهای متنوعی دارد. در ادامه مجله کیان را همراهی کنید تا به طرز تهیه پاستای مرغ و اسفناج بپردازیم.

پاستا در جرگه غذاهای بسیار محبوب جهان قرار دارد و همچون لازانیا اصالتی ایتالیایی دارد.

مواد لازم جهت تهیه پاستا مرغ و اسفناج برای ۲ نفر

سینه مرغ ۱ عدد کامل
پاستا ۲۵۰ گرم
آب مرغ ½ لیوان
آرد ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خشک شده ¼ لیوان
اسفناج ۱ لیوان
خامه صبحانه ½ لیوان
ریحان تازه ۱ مشت
پاپریکا و اورگانو به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه پاستای مرغ و اسفناج

1- در قدم اول برای تهیه پاستا مرغ و اسفناج مجلسی و شیک باید یک قابمله مناسب را تا نیمه آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا سریع جوش بیاید.

2- زمانی که آب جوش آمد، 1 قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید.

3- حال بسته پاستا را باز کنید و طبق دستورالعمل پشت بسته، درون آب جوش قرار دهید و حدود 7 الی 10 دقیقه صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شود.

4- زمان که پاستا نرم و پخته شد باید ان را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا برویم به سراغ ادامه دستور پخت پاستای مرغ و اسفناج.

5- در این لحظه گوشت مرغ را به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و به همراه مقدار کمی روغن در داخل تابه تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و مقداری مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و اورگانو را اضافه کنید.

6- در این مرحله مواد را کاملا تفت دهید تا با مرغ یکدست شود. زمانی که مرغ خوب تفت خورد آن را از روی تابه بردارید و کناری بگذارید.

7- در ادامه آب مرغ را به همراه آب لیمو ترش و آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم با هم ترکیب کنید.

8- زمانی که مواد کاملا یکدست شدند، باید گوجه‌فرنگی خشک‌شده و خامه را اضافه کنید و با دیگر مواد ترکیب کنید، زمانی که اطراف آب دورن تابه شروع به حباب زدن کرد، تکه‌های گوشت مرغ را مجددا به تابه اضافه کنید.

9- حال نوبت به اسفناج‌ها و ریحان‌های خرد شده رسیده که، باید به تابه اضافه شوند و پس از این‌که خوب هم زدید و کاملا با مواد یکدست شدند، پاستای آبکشی شده را اضافه کنید و با دیگر مواد ترکیب کنید، سپس اجازه دهید آب اضافی درون تابه کشیده شود.

10- زمانی که آب اضافی درون تابه کاملا کشیده شد، پاستای مرغ و اسفناج شما آماده سرو است. پاستا را درون ظرفی مناسب بریزید و مقداری پنیر پارمزان نیز روی پاستا بریزید و به صورت گرم سرو کنید.