میهلاما، موهلاما یا کویماک، یکی از خوشمزه‌ترین صیحانه‌های ترکیه است که اتفاقا با ذائقه و سلیقه ما ایرانی‌ها نیز سازگار است. پس اگر مشتاق هستید تا با طرز تهیه کویماک آشنا شوید، لطفا تا انتها مجله کیان را همراهی کنید.

موهلاما یا کویماک یک نوع کاچی ترکی‌ست که طرفداران بسیاری در کشور ترکیه دارد. مواد اصلی تهیه کویماک، پنیر و آرد ذرت است و طبخ آن بسیار آسان است و حدود 30 دقیقه بیشتر وقت شما را نمی گیرد.

ترک‌ها صبحانه را یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی خود می‌دانند و شاید به همین دلیل است که در وعده صبحانه خود بسیاری از مواد غذایی مقوی را جای داده اند تا یک روز پر انرژی و اکتیو را شروع کنند. در ادامه به طرز تهیه کویماک Kuymak اصلی می‌پردازیم تا با این صبحانه معروف ترکیه آشنا شوید و برای اعضای خانواده‌تان درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه کویماک، موهلاما، میهلاما

مواد لازم جهت تهیه کویماک ترکیه

آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پنیر کشدار ۸۰ گرم (پنیر پرچرب و کم‌نمک باشد)
کره ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
آب ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کویماک اصل ترکیه

1- کره را در قابلمه‌ای ریخته و با حرارت کم صبر می کنیم تا آب شود.

2- حال که کره کاملا آب شد، ارد ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه مرتب و دائم هم بزنید تا حدی که زردی مواد حفظ شود و تغییر رنگی رخ ندهد.

3- سپس 3 قاشق آب به آن اضافه کنید و به هم زدن تان ادامه دهید.

4- در این مرحله باید پنیر را به مواد اضافه کنید و 2 قاشق اب باقی مانده را نیز اضافه کنید. مواد را روی شعله نگه دارید تا پنیر کاملا آب شود. زمانی که پینر کاملا آب شد، کویماک شما آماده سرو است.

به همین راحتی به همین خوشمزگی یک صبحانه مقوی، خوشمزه و با اصالت ترکیه ای را یاد گرفتید. امیدوارم صبحانه موهلاما یا میهلاما و یا کویماک را درست کنید و از تجربیات خود با ما در قسمت دیدگاه ها صحبت کنید.