مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
ماست چکیده | ۴ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران | ۱ قاشق چایخوری |
آرد سوخاری و روغن | به اندازه کافی |
آرد سفید | به اندازه کافی |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
دستور پخت قارچ سوخاری

قارچ سوخاری یک پیشغذای پرطرفدار به شمار میرود. در این آموزش آشپزی قصد داریم به شما نحوه درست کردن یک پیش غذای بینالمللی به نام قارچ سوخاری را آموزش دهیم. لطفا تا انتها با مجله آشپزی کیان همراه باشید.
زمان کل: 45 دقیقه
مرحله اول
قبل از اقدامی قارچ ها را به خوبی شستشو دهید و کناری بگذارید. در پست اینستاگرامی زیر نحوه صحیح شستن قارچ بیان شده است.
مرحله دوم
در ادامه یک کاسه بزرگ و جادار انتخاب می کنیم و ماست چکیده را به کاسه اضافه می کنیم. حتما از ماست پرچرب بدون آب (چکیده) استفاده نمایید.
مرحله سوم
در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه به کاسه می افزاییم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم یکدست شوند.
مرحله چهارم
حال باید قارچ ها را یک به یک داخل مواد قرار دهید و خوب مخلوط کنید تا قارچ ها به خوبی به مواد آغشته شوند. روی درب ظرف یک سلفون بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا قارچ ها طعم دار شوند.
مرحله پنجم
زمانی که قارچ ها خوب استراحت کردند و طعم دار شدند، آن ها را از یخچال خارج کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه با عمق زیاد بشکنید و با ۱ قاشق غذاخوری ماست و آرد سوخاری خوب مخلوط کنید تا خمیر شلی بدست آید.
مرحله ششم
در این مرحله باید آرد سوخاری و آرد سفید را به صورت جداگانه داخل دو کاسه مجزا بریزید و کنار دست تان قرار دهید. سپس یک ظرف گود همچون شیر داغ کن را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن هم داخلش بریزید تا قارچ ها هنگام سرخ کردن شناور شوند.
مرحله هفتم
قارچ هایی که قبلا استراحت داده بودید را برداشته و یک به یک به آرد سفید بزنید سپس داخل مخلوط تخم مرغ بزنید و در آخر داخل آرد سوخاری بغلتانید و در نهایت در روغن داغ (حتما روغن سرخ کردنی باشد) بیاندازید. تا جایی که سطح ظرف جا دارد قارچ ها را اضافه کنید.
مرحله هشتم
زمانی که قارچ ها کاملا طلایی شدند آن ها را خارج کنید و روی یک توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. در پایان قارچها را درون ظرف مورد نظرتان قرار دهید و با سس کچاپ سرو نمایید.
نکات و سوالات مهم پخت قارچ سوخاری
نحوه درست کردن قارچ سوخاری با پنیر چگونه است؟
برای تهیه قارچ سوخاری با پنیر باید پس از شستشو و خشک کردن قارچ ها ساقه هایشان را خارج کنید و کمی پنیر پیتزا داخل شکم قارچ قرار دهید. دراین روش دیگری نیازی نیست که قارچ ها طعم دار شوند. بنابراین پس از قرار دادن پنیر در شکم قارچ ها آنها را به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
روغن مخصوص قارچ سوخاری چیست؟
جهت سرخ کردن قارچ سوخاری حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. زیرا این نوع روغن جذب غذا نمی شود.
ادویه و طعم دهنده های قارچ سوخاری کدامند؟
به طور معمول طعمدهنده های قارچ سوخاری، فلفل سیاه، آب لیمو ترش و زعفران هستند. بنا به ذائقهتان می توانید از ادویههایی همچون پودر سیر، پودر پاپریکا و زنجبیل برای بهتر شدن طعم قارچها استفاده کنید.
قارچ سوخاری با دلستر را توضیح دهید
جهت پفکی شدن هر چه بیشتر قارچ سوخاری می توانید از دلستر کلاسیک یا همان دلسترهای تلخ و بدون طعم استفاده کنید. به باید داشت9 باشید که بیش از حد دلستر اضافه نکنید که باعث از هم پاشیدن قارچ ها می شود.
ثبت ديدگاه