کتف و بال مرغ یکی از اجزای بسیار لذیذ و خوشمزه مرغ است که کباب آن مخصوصا در روزهای تعطیل بسیار به جان و دل مینشیند. کتف و بال را معمولا روی منقل کباب به همراه دیگر اجزای مرغ کباب میکنند. دستورهای مختلفی برای طبخ پاچین و بال وجود دارد که در ادامه به یکی از این روشها میپردازیم . پس تا انتها مجله آشپزی کیان را دنبال کنید.
در دستور فوق برای مزهدار کردن کتف و بال مرغ از مواد متفاوتی بهره جستهایم تا در انتها در فر طبخ نماییم. این غذا میتواند زینتبخش سفرههای مهمانی شما عزیزان باشد و به همراه دورچین دلخواه در کنار برنج سرو نمایید و لذت ببرید.
بال مرغ عسلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا هم مناسب میباشد.
مواد لازم کتف و بال ویژه
- مرغ (کتف و بال) ۵۰۰ گرم
- روغن ۴ قاشق غذا خوری
- سرکه بالزامیک ۴ قاشق غذا خوری
- سس سویا ۳ قاشق غذا خوری
- سیر ۳ حبه
- آویشن نصف قاشق چای خوری
- ریحان تازه ۱ لیوان
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کتف و بال در فر
مرحله اول
جهت تهیه کباب کتف و بال خوشمزه و ویژه کافیست که در یک کاسه، روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر له شده یا رنده شده، آویشن و فلفل را با یکدیگر مخلوط نماییم و سپس مرغ ها را درون آن بریزیم و خوب ترکیب کنیم تا مرغ ها مزهدار شوند.
مرحله دوم
حال باید کف ظرف فر را به خوبی چرب کنیم و مرغ ها را در آن بریزیم. فقط توجه داشته باشید که فر را از قبل آمادهسازی کنید تا در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شود. آنگاه مرغها را با فویل پوشانده و آنها را درون فر قرار داده و 30 الی 40 دقیقه زمان بدهید تا کاملا بپزند.
مرحله سوم
حتما در 5 دقیقه انتهایی پخت مرغ فری فویل را بردارید تا آب آن تبخیر شود و روی تکه های مرغ هم برشته شوند. سپس از فر خارج کنید و در ظرف مناسبی سرو نمایید و از آن نهایت لذت را ببرید.
ثبت ديدگاه