املت گوجه فرنگی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانیان است، غذایی که یار لحظات بی غذایی است و اگر با نگاه کم‌لطفانه بدان بنگریم کمی دم‌دستی است اما همین املت می‌تواند لحظات به یادماندنی را خلق نماید.

املت از دسته غذاهای قهوه‌خانه ایست که در وعده‌های صبحانه، ناهار و شام سرو می‌شود. این املت خوشمزه در گذشته تنها ار ترکیب تخم‌مرغ و گوجه طبخ می‌شد اما در روزگار کنونی موادی همچون: پیاز، فلفل دلمه‌ای و قارچ را نیز به این املت اضافه کرده‌اند. اما همچنان روش تهیه املت سنتی طرفداران خود را دارد. در ادامه مجله آشپزی کیان را همراهی کنید تا به نحوه درست کردن املت گوجه‌فرنگی بپردازیم.

مواد لازم برای تهیه املت گوجه فرنگی – ۴ نفر

گوجه فرنگی                   ۸ عدد بزرگ

پیاز                               ۱ عدد درشت

تخم مرغ                        ۴ عدد

فلفل دلمه ای (اختیاری)  ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه          به مقدار کافی

روغن و آویشن              به مقدار کافی

املت

طرز تهیه املت گوجه فرنگی به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه

مرحله اول

چنانچه تا به الان املت را فقط بدون پیاز درست کرده‌اید به شما پیشنهاد می‌کنم که برای یکبار هم که شده با پیاز طبخ نمایید تا متوجه طعم متفاوت آن بشوید. پس برای شروع پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم.

 

مرحله دوم

حال پس از آنکه پیاز سبک شد، موقع آن است که مقداری ادویه ( ادویه کاری، زردچوبه و …) به پیاز اضافه کنیم. کمی که تف خورد، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را می‌گیریم و به صورت ریز خرد می‌کنیم، در نهات به تابه حاوی پیاز اضافه می‌کنیم.

 

مرحله سوم

کمی که گوجه‌ها تف خوردند باید درب تابه را بگذاریم تا گوجه فرنگی‌های املت ما آب بیندازند. چنانچه با حرارت بالا گوجه‌فرنگی‌ها را سرخ کنید نیازی نیست که درب تابه را بگذارید چون خیلی سریع آب اضافی شان تبخیر می‌شود.

 

مرحله چهارم

اگر علاقه دارید که فلفل دلمه‌ای هم به املت خود بیفزایید کافیست کمی از آن را نگینی خرد کنید و در تابه بریزید. حال بگذارید تا گوجه‌ها و فلفل دلمه‌ای تا حدی نرم شوند و روغن بیاندازند.

 

مرحله پنجم

حال نوبت به مرحله‌ایست که حتما چشم انتظارش بوده‌اید. بله! اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها… تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و مخلوط می‌کنیم و به صورت یکباره به تابه اضافه می‌کنیم. اگر تمایل داشتید آویشن را نیز اضافه می‌کنیم.

 

مرحله ششم

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم تا تخم مرغ‌ها سفت شود و به طور کامل بپزند. پس از اینکه املت آماده شد آنرا به همراه نان بربری یا نان سنگک تازه سرو می‌کنیم.

4.4/5 - (12 امتیاز)