باز هم یک غذای خوشمزه با قارچ؛ اما نگران نباشید این خورش یک غذای راحت و خوشمزه، و پر از پروتئینه! همانطور که از اسم خورش گوشت و قارچ مشخصه، با گوشت چرخ‎‌کرده و قارچ و سبزیجات طبخ می‌شود و زمان پخت کوتاهی دارد. البته ناگفته نماند که خورش گوشت و قارچ با همه نوع  گوشتی می شود درست کرد و حتما نباید گوشت چرخ‌کرده باشد، پس در این مورد دستتان باز خواهد بود. حتما می‌پرسید پس چرا گوشت چرخ کرده؟! خب مسلما گوشت چرخ‌کرده زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد و خورش‌تون زودی آماده می‌شود.  در ادامه مجله آشپزی کیان را پی بگیرید تا به طرز تهیه خورش گوشت و قارچ بپردازیم.

مواد لازم  جهت تهیه خورش گوشت و قارچ ۴ نفر

گوشت چرخ کرده                       ۱۵۰ گرم
پیاز                                         ۲ عدد
آرد                                          ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل قرمز و فلفل پاپریکا    به مقدار لازم
تخم مرغ                                  ۱ عدد
سیر                                       ۲ حبه
فلفل دلمه ای کوچک                 ۱ عدد
قارچ                                       ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی                       کمی
گوجه                                     ۲ عدد

 

طرز تهیه خورش گوشت و قارچ

مرحله اول
برای درست کردن خورش گوشت و قارچ در ابتدا باید یک عدد پیاز را رنده می‌کنیم و درون یک کاسه می‌ریزیم و سپس گوشت چرخ کرده و آرد و نمک و فلفل و تخم‌مرغ را نیز به آن اضافه می‌کنیم و خوب با دست ورز می‌دهیم تا حالت چسبدگی پیدا کند. بله درست حدس زدید! می‌خواهیم قلقلی درست کنیم.

مرحله دوم
حال باید به گوشت چرخ‌کرده کمی فرصت دهیم تا خودش را بگیرید و مزه ها به خورد هم برود. پس لازم است نیم ساعت در یخچال قرار دهیم.

مرحله سوم
در این مرحله پیاز باقی مانده را پوست می‌کنیم و خرد می‌کنیم و داخل تابه‌ای با کمی روغن تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شوند. در ادامه باید فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنیم و به آن اضافه کنیم و تفت دادن را ادامه دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوش آید. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و یک بعلاوه با چاقو روی پوست آن ایجاد می‌کنیم و درون آب جوش می‌اندازیم و ۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا به طور کامل بجوشد. سپس درون آب یخ می‌گذاریم تا پوست‌گوجه ها ور آید.

مرحله پنجم
حال باید با نوک چاقو، پوست گوجه‌ها را بگیریم و خرد کنیم. سپس قارچ‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. در این لحظه قارچ‌های خرد شده را به فلفل دلمه‌ای های تفت خورده اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. وقتی قارچ‌ها تفت خورد حال باید رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل پاپریکا را به آن اضافه کرده و تفت دهیم.

مرحله ششم
در این مرحله گوجه خرد شده را به آن اضافه کرده و یک لیوان آب نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بجوشد و بپزد. یک تابه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم
گوشت‌ها را به صورت قلقلی در می‌آوریم. و درون روغن داغ سرخ می‌کنیم. وقتی که آب خورش به نصف رسید قلقلی‌ها را به آن اضاقه کرده و اجازه می‌دهیم حدود ۱۰ دقیقه دیگر بپزد. سپس آن را در ظرف مناسب ریخته و با برنج سرو می‌کنیم.