کوفته مصری یکی از غذاهای خوشمزه و منحصر به فرد کشور مصر میباشد، برای فراگیری بی نقص و گام به گام طرز تهیه کوفته مصری با وبسایت کیان یار و همدم باشید.

مواد لازم جهت تهیه کوفته مصری برای ۶ نفر

گوشت چرخ کرده مخلوط  ۱ کیلوگرم
پیاز                              ۲ عدد بزرگ
سیر                            ۳ حبه
جعفری                        ۱ دسته متوسط
نمک                           ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه                 ½ قاشق چایخوری
دارچین                      ¼ قاشق چایخوری
سیب زمینی               ۴ عدد
هویج                         ۴ عدد
گوجه گیلاسی           ۱۲ عدد

مواد لازم سس کوفته مصری

گوجه فرنگی             ۲ عدد بزرگ
آب                         ۱٫۵ فنجان
سس کچاپ             ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و دارچین به مقدار دلخواه

روش تهیه کوفته مصری

مرحله نخستین
برای تهیه کوفته مصری در آغاز پیاز و سیر را رنده می‌کنیم و بعداز به دست آوردن آب مازاد شان درون یک ظرف مطلوب می ریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به پیاله اضافه میکنیم.

مرحله دوم
در این مرحله جعفری را به طور ساطوری ریز خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. حال مواد را به خوبی با دست ورز می‌دهیم تا حالتی چسبناک و دارای انسجام پیدا نمایند، بعد روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در فریزر قرار می‌دهیم.

مرحله سوم
بعد از سپری شدن یک ساعت مایه کوفته را از فریزر بیرون میکنیم، بعد از آن به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می‌داریم و آنرا به طور لوله ای شکل می‌دهیم. به همین شکل تک تک مایه کوفته را مهیا می‌کنیم و در یک سینی می چینیم.

مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله پنجم
در پایان کوفته های سرخ شده را کنار می گذاریم، سپس هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به همراه گوجه گیلاسی ها به همان تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم.

مرحله ششم
حرارت زیر را کم می کنیم و به سراغ آماده کردن سس کوفته می رویم. برای این منظور گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و پوره می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه سس کچاپ را به همراه گوجه فرنگی پوره شده اضافه می کنیم.

مرحله هشتم
حالا مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه نصف فنجان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بجوشد.

مرحله نهم
پس از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد و کاملا یکدست شد، کوفته ها را به همراه هویج، سیب زمینی و گوجه گیلاسی به تابه سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد کوفته ها برود و غلیظ شود، سپس غذا را سرو می کنیم.