کتلت ترد گوشت یکی از غذاهای خوشمزه ایران است. در تهیه این کتلت از تخم مرغ استفاده نمی شود ، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کتلت گوشت ترد ، مجله کیان را دنبال کنید.

مواد لازم جهت تهیه کتلت گوشت تد برای ۴ نفر

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • پاپریکا و سماق به مقدار کافی
  • آویشن و زردچوبه به مقدار کافی
  • نمک، فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کتلت گوشت کریپسی

مرحله اول
برای تهیه کتلت های گوشتی خشک و ترد ، ابتدا سیب زمینی ها و پیازها را پوست بگیرید ، سپس آنها را ریز رنده کنید. در مرحله بعد مواد رنده شده را با دست خوب فشار می دهیم تا آب اضافی آنها به طور کامل حذف شود.

مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را با سیب زمینی و پیاز رنده شده در ظرف مناسبی بریزید ، سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن ، زردچوبه و سماق را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم
اکنون شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم تا چسبناک و کشسان شوند. برای اینکه کتلت کاملا منسجم شود ، باید حداقل 10 دقیقه آن را ورز دهید. پس از آماده شدن کتلت ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید.

مرحله چهارم
در این مرحله کاسه را به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم ادویه ها به خوبی با طعم سایر مواد ترکیب شود. بعد از این مدت ، کاسه را از یخچال بیرون آورید ، سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید.

مرحله پنجم
حالا مقداری روغن به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا روغن خوب داغ شود. بعد اندازه نارنگی را از مخمر کتلت برداشته و مانند کاکائو به شکل گرد در می آوریم ، سپس آن را کمی صاف می کنیم.

مرحله ششم
در این مرحله کتلت آماده شده را در روغن داغ می گذاریم و می گذاریم یک طرف کتلت خوب سرخ شود. بعد از اینکه یک طرف کتلت ها خوب قهوه ای شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله هفتم
همه کتلت ها را به همین ترتیب سرخ کنید ، سپس آنها را روی یک حوله قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در نهایت کتلت ها را در ظرف مورد نظر می گذاریم و به سلیقه خود با نان یا برنج سرو می کنیم.